КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

Лекар сам на себе си

Лекар сам на себе си

 
АвторД-р Фредерик Салдман
ИздателствоКолибри
Каталожен №1295
ISBN9786190209003
КатегорияЗдраве
Година2021
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници328
НаличностВ наличност
Цена
16,00 лв.

Описание

"Какво ще кажете да станете своят "личен" лекар? Да, правилно прочетохте, да бъдете лекаря, към когото да се обръщате при най-леката хрема, болка в корема или другаде? Представете си само: той ще е на ваше разположение 24 часа в денонощието и ще бди над здравето ви с четири очи. Какво по-хубаво от това?

Докторът във вас ще ви подскаже решението. Ще знаете какво ви се отразява добре и какво не. Ще обуздаете теглото си, като задържите стрелката на кантара върху желаната цифра. Ще си създадете рефлекси за овладяване на стреса, ще управлявате съня си и ще съблюдавате отлична хигиена.

При най-малкия проблем в секса най-простото и очевидно решение тутакси ще се появи. Ще поддържате мозъка си като автомобил във Формула 1, а програмите ви за физическа активност ще са истински шедьоври! Ще съумеете да забавите остаряването и да поддържате високо нивото на хормоните на щастието и добруването."
Д-р Фредерик Салдман


Други книги от Здраве

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация