КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

Всеки наш дъх - Новата наука за едно изгубено изкуство

Всеки наш дъх - Новата наука за едно изгубено изкуство

 
АвторДжеймс Нестор
ИздателствоКибеа
Каталожен №1742
ISBN9789544749514
КатегорияЗдраве
Година2022
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници384
НаличностВ наличност
Цена
22,00 лв.

Описание

Последните години, преминали под знака на Ковид-19, нагледно показаха, че нещо не е наред с дишането и белите ни дробове. Щадящото организма решение обаче не идва от пулмологиите, а от прашните подземия на древни гробища, тайни съветски научни бази, хорови училища в Ню Джърси и потъналите в изгорели газове улици на Сао Пауло.

В книгата, преведена на 30-ина езика, се предлага приложим начин да оправим сбърканото си дишане, респираторно свързаните с него куп проблеми на физическото и менталното здраве. Завладяващ, на моменти стряскащ и дори отвращаващ, но аргументиран и етичен, понякога комичен, разказът на автора за собствените му драматични перипетии и търсения обединява науката на древни дихателни практики (пранаяма, сударшан крия, тумо) с най-съвременните изследвания в областта на пулмологията, психологията, биохимията и човешката физиология.

Всеки наш дъх преобръща из основи конвенционалната мъдрост на всичко, което смятаме, че знаем за най-основната си биологична функция. Вярваме или не, доказано е, че дори лекото коригиране на начина, по който вдишваме и издишваме, може да подмлади вътрешните органи, да спре хъркането, астмата и автоимунните заболявания и даже да изправи гръбначни изкривявания. Чудна работа, нищо от това не би трябвало да е възможно, но въпреки това е реалност!


Други книги от Здраве

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация