КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

Код рак

Код рак

 
АвторД-р Джейсън Фънг
ИздателствоИзток-Запад
Каталожен №2233
ISBN9786190107781
КатегорияЗдраве
Година2021
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници368
НаличностВ наличност
Цена
21,00 лв.

Описание

Революционно ново разбиране за една медицинска мистерия. Авторът на международните бестселъри "Код диабет" и "Код затлъстяване" д-р Джейсън Фънг се завръща с революционна нова книга за рака.

Представата ни за рака бавно се променя, позволявайки разработването на по-ефективни терапии. За пръв път в историята смъртността от заболяването намалява стабилно, но войната срещу рака далеч не е спечелена.

В "Код рак" д-р Джейсън Фънг предлага ново разбиране за тази инвазивна и често фатална болест: какво представлява, как се проявява и какво прави лечението ѝ толкова трудно. Смята, че медицинската общност допуска огромна грешка, съсредоточавайки се върху генетиката - или това, което той нарича "семето" на рака - за сметка на изучаването на "почвата" - или условията, при които ракът процъфтява.

Според д-р Фънг, чиято революционна работа в лечението на затлъстяването и диабет тип 2 му е спечелила международно признание, първичната болестна пътека на рака се причинява от нарушеното производство на инсулин. Всъщност затлъстяването и диабетът тип 2 значително увеличават риска от развитие на рак.

От векове ракът бива представян като чужд нашественик, който сме безсилни да спрем. В това достъпно четиво д-р Фънг предоставя нова парадигма за справяне с болестта чрез създаването на неблагоприятна почва за това опасно семе.

Променяйки представите си за рака като вътрешен бунт на собствените ни здрави клетки, можем да започнем да си връщаме контрола. Семето на рака може да съществува у всички нас, но силата да променим почвата е в собствените ни ръце.


Други книги от Здраве

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация