КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

Краят на болестите

Краят на болестите

 
АвторД-р Дейвид Ейгъс
ИздателствоIntense
Каталожен №547
ISBN9789547832213
КатегорияЗдраве
Година2017
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници424
НаличностНяма наличност
Цена
19,00 лв.

Описание

Този забележителен труд преобръща общоприетите концепции за здравето и болестите и предлага нови методи за увеличаване на жизнеността и дълголетието ни. Книгата е категоричен и смел призив да станем застъпници за собственото си здраве. Това е основополагаща теория, която се разграничава от общоприетото мислене и обещава да революционизира начина ни на живот.

Възможно ли е да живеем енергично и жизнено до последния си дъх? Неминуемо ли е да страдаме от дълбоки неразположения и заболявания? Може ли да добавим повече витални години към живота си?

В "Краят на болестите" доктор Дейвид Ейгъс развива тези фундаментални въпроси и развенчава грешни представи относно това какво е "здравето". Докторът ни представя откровена и отрезвяваща картина на човешкото тяло и начините, по които то работи - и се проваля - и ни показва как да постигнем крепко здраве чрез ново отношение към индивидуалното ни състояние.

Доктор Ейгъс ни предлага прозрения и достъп до мощни нови технологии, които обещават да преобразят медицината. Той признава, че няма един "правилен" отговор, няма единствен пътеводител, които би важил за всички.

Всеки един от нас трябва да опознае тялото си по извънредно личен начин - и той ни показва как точно да го направим, за да съставим личния си план за благоденствие.


Други книги от Здраве

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация