КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

Микробният фактор

Микробният фактор

 
АвторД-р Хирoми Шиния
ИздателствоСиела
Каталожен №2078
ISBN9789542842019
КатегорияЗдраве
Година2023
Размер6 х 9 см.
КорицаМека
Страници176
НаличностВ наличност
Цена
15,50 лв.

Описание

Д-р Хироми Шиния бе лекар визионер и изобретател на превърналата се в стандарт техника на слабоинвазивната колоноскопска полипектомия.

През своята десетилетна лекарска практика той е бил професор по хирургия в Медицинския колеж „Алберт Айнщайн“, ръководител на ендоскопското отделение в болницата „Бет Израел“ в Ню Йорк, както и съветник за болницата „Маеда“ и гастроентерологичната клиника „Хандзомон“ в Япония.

Здравният метод на Шиния е пълен с тайни за постигане на здрави черва, здрава кръв и бликащи от енергия клетки. Ще научите защо, от гледна точка на червата, някои широко разпространени съвети за хранене всъщност са вредни за много хора.

Още по-важно е, че ще научите какво е добре да се яде и защо. Също така ще научите как да чувате собственото си тяло и да му отговаряте, да разбирате езика на червата си, за да можете драстично да подобрите своето здраве.

„На базата на последните проучвания и на моите собствени клинични проучвания за пет десетилетия аз съставих серия от предложения за хранене и начин на живот, които ще ви запазят млади, жизнени и с минимални заболявания.

В книгата разглеждам много неща, но за вас няма да е трудно да ги схванете, ако сте непредубедени. Моето намерение е думите ми да подхранят ума ви, както добрата храна и добрата вода подхранват тялото ви.“


Други книги от Здраве

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация