КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

Книга на тестовете. 64 средства да постигнете успех

Книга на тестовете. 64 средства да постигнете успех

 
АвторМикаел Крогерус, Роман Чепелер
ИздателствоКнигомания
Каталожен №1927
ISBN9786191950522
Година2015
Размер12 х 17 см.
КорицаТвърда
Страници206
НаличностВ наличност
Цена
15,00 лв.

Описание

Тази книжка джобен формат представлява сборник от най-полезните тестове в света и е жизненоважно помагало за всеки, който иска да разбере себе си и другите.

От емоционалния интелект до типа характер, от икономическия тест (GMAT) до коефициента на интелигентност (IQ), авторите ни помагат да анализираме всяка своя особеност и да я накараме да заработи в наша полза.

"Книга на тестовете" ни предоставя елементарни средства за оценка на кариерата ни, връзките и бизнеса и ни показва не само какви умения притежаваме, но и доколко добре ги владеем.

Чрез задълбочен анализ на историята, силните и слаби страни на всеки тест, както и обяснения какво означават отговорите, които сте дали, "Книга на тестовете" е най-бързият и забавен начин да си гарантирате щастие и успехи.

От 2008 година до днес наръчникът е претърпял 19 издания.

Микаел Крогерус, роден през 1976 г. в Стокхолм, и Роман Чепелер, роден 1978 г. в Берн, живеят и работят в Швейцария. Занимават се с консултантска дейност в сферата на идеите и иновациите, плод на която са техните практични наръчници за тестовете, решенията, промените и въпросите.


Други книги от Популярна психология

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация