КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

Интимно единение - Пробуждане на сексуалната същност

Интимно единение - Пробуждане на сексуалната същност

 
АвторДейвид Дейда
ИздателствоAMG Publishing
Каталожен №1620
ISBN9786197494402
Година2022
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници340
НаличностВ наличност
Цена
19,00 лв.

Описание

Какво е интимно единение? Какво е сексуална полярност? Каква е всъщност любовта? Ако искате да разберете отговорите на тези въпроси и да опознаете в дълбочина вашите интимни отношения, тази книга е за вас.

Дейвид Дейда, световноизвестен с работата си в областта на личностното израстване и интимните взаимоотношения, споделя своите разбирания и ефективните техники, които е усъвършенствал в продължение на 20 години консултации, изследвания и духовна практика.

Научете как да поддържате взаимоотношенията си живи - отвъд сексуално неутралните роли, толкова типични за днес - и създайте връзка, която е духовно еротична, сексуално дълбока и страстно отдадена на любовта.

"Тази книга е за мъжете и жените, които се възбуждат от секса, любовта и истинския духовен екстаз. Тя е за хората, които се наслаждават на преплетените тела, отворените сърца и просветлените умове. Ако не изпитвате удоволствие от онази интимност, която включва дълбока страст, дълбоко отдаване и дълбоко разбиране - и трите - тази книга не е за вас."
Дейвид Дейда

"Дейвид Дейда е писател, който, като една просветлена пчела, смесва академичното, емпиричното (дългогодишна практика като терапевт), ежедневното и мистичното в рядко вкусен мед от познание.

"Интимно единение" е пътека, ескалатор дори. Тя ще ви разкаже за връзката между мъжа и жената, между мъжката и женската енергия във всеки от нас, между душата и живота, в основата на които стои една и съща сила."
Иван Владимиров - Нав
Книгата съдържа предговор и специално приложение към българското издание от д-р Иван Владимиров - Нав.


Други книги от Популярна психология

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация