КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

ЧУВСТВИТЕЛНИТЕ СА НОВИТЕ СИЛНИ - Силата на емпатите в един все по-агресивен свят

ЧУВСТВИТЕЛНИТЕ СА НОВИТЕ СИЛНИ - Силата на емпатите в един все по-агресивен свят

 
АвторАнита Мурджани
ИздателствоСиела
Каталожен №2044
ISBN9789542841975
Година2023
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници264
НаличностВ наличност
Цена
16,40 лв.

Описание

"Посвещавам тази книга на по-нежните души сред нас; на чувствителните, съпричастните, на тези, които се раздават неуморно, без да се замислят за собствените си нужди; на готовите да жертват себе си; на незнаещите как да искат и как да получават.

Към нежните души принадлежат и онези, които казват да дори когато жадуват да кажат не. Които са в услуга на всички освен на самите себе си. Които се чувстват виновни, когато се погрижат за себе си. Които са били тормозени и превръщани в жертви. Които нямат представа за собствената си ценност и достойнство.

Вие сте заглушили гласа си и сте се смалили, за да могат другите да се чувстват големи. Толкова отдавна сте помръкнали, че вече не знаете как да възвърнете светлината си. Вие сте прочели всички книги за духовно развитие, всички книги за самопомощ.

Молили сте се, медитирали сте, припявали сте си успокояващи мелодии, прощавали сте на всички, които са ви обидили, и после сте им простили пак, но накрая сте открили, че докато сте правили всичко това, онези, които говорят повече, изискват повече и са по-агресивни, са си присвоили света ви.

Тази книга е за вас. Вашият глас е жизненоважен, вашата светлина е най-значима. Време е да откриете своята истина и да си върнете отново душата, живота и света."
Анита Мурджани


Други книги от Популярна психология

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация