КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

КАК ДА УСПОКОИТЕ УМА СИ - Осигуряване на пълноценно присъствие и продуктивност в тревожни времена

КАК ДА УСПОКОИТЕ УМА СИ - Осигуряване на пълноценно присъствие и продуктивност в тревожни времена

 
АвторКрис Бейли
ИздателствоТворец
Каталожен №2297
ISBN9786197750003
Година2023
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници292
НаличностВ наличност
Цена
23,00 лв.

Описание

Експертът по ефективност и продуктивност в ежедневието и на работното място Крис Бейли трябва да преживее сериозна паническа атака по време на свое участие пред публика, за да осъзнае колко критично важно е да инвестираме в спокойствие в същото време, в което инвестираме и в продуктивност.

Безспорно съветите за продуктивност работят, и в днешно време се нуждаем от тях повече от всякога, но също толкова важно е да развием и способността си да сме спокойни. Чрез намирането на спокойствие и преодоляването на тревожността, ние не просто се чувстваме по-комфортно в собственото си съзнание, а изграждаме по-дълбок, и обширен резервоар от енергия, от който да черпим постоянно.

Стремежът към спокойствие в крайна сметка ни кара да станем по-ангажирани, фокусирани и съзнателни, като същевременно ни прави по-удовлетворени от живота. И тъй като спокойствието ни спестява време, като ни прави по-продуктивни, дори не е нужно да се чувстваме виновни за времето, което му посвещаваме.

Как да успокоите ума си е нашето безценно ръководство за постигане на спокойствие, преодоляване на тревожността и предотвратяване на прегарянето (бърнаут). В него се обяснява как нашият дигитален свят ни изтощава и какво можем да направим, за да намалим скритите източници на стрес, които натоварват и без това сложното ни ежедневие.

Крис Бейли ни показва как можем да възстановим спокойствието си в един тревожен свят, в който инвестирането на усилия и време в тази насока може да бъде най-добрата стратегия за добра продуктивност и висока производителност.


Съдържание

Предговор
Защо се нуждаем от спокойствие?
Противоположността на спокойствието
Стремеж към постижения
Уравнението на бърнаута
Начини на мислене за постигане на повече
Височини на стимулацията
Стимулиращо гладуване
Избор на аналогова технология
Спокойни и продуктивни
Където цари спокойствие
Благодарности
За автора
Бележки



Други книги от Популярна психология

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация