КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

Съвършеният човек. Нов начин да използваме ума си

Съвършеният човек. Нов начин да използваме ума си

 
АвторСтив Бидълф
ИздателствоКолибри
Каталожен №1823
ISBN9786190210023
Година2022
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници304
НаличностВ наличност
Цена
20,00 лв.

Описание

Австралийският писател и психолог Стив Бидълф (роден през 1953 г.) е автор на близо десет световни бестселъра, пет от които издадени от издателство Колибри. Повечето от тях са посветени на оглеждането на децата. Не и Съвършеният човек.

Четирите етажа на нашето същество: усещанията, чувствата, мисълта и духовността, и дълбоко под всички тях свръхчувството, тази част от нашия мозък, която рядко използваме, но която, ако се пробуди, ще ни направи по-щастливи, по-живи и по-пълноценни - това е новата тема на големия психотерапевт и визионер.

Привеждайки примери от работата си с пациентите, както и от собствения си живот на засегнат от синдрома на Аспергер, позовавайки се на връзката между невронауките и психотерапията, свързвайки ни с мъдростта на дивото животно в нас, Бидълф извървява стъпките, които могат да ни отведат до статуса на съвършени човешки същества.

"Тази книга е основополагащ труд за онова, което ни прави хора. Стилът на Стив е ясен и красив, описанията му са точни, нашият вътрешен свят е разголен по деликатен начин."
Д-р Майкъл Кар-Грег, психолог

"Тук Стив Бидълф пише за свръхчувството, за интуицията или шестото чувство, което би могло да бъде наш водач, ако се вслушваме по-често в него."
Рейчъл Уорд, актриса

"Поредното мъдро предложение на Стив Бидълф, което ни подтиква да се вслушаме в нашия вътрешен Аз, както и да придобием едно по-широко усещане за принадлежност. Прекрасна книга."
Сю Герхард, писател

Стив Бидълф е световноизвестен семеен терапевт и неоспорим авторитет в областта на отглеждането на деца и изкуството да бъдем родители. Негови книги също са Как се възпитават момчета, Как да възпитаваме момичета, Тайната на щастливите деца и Възмъжаване.


Други книги от Популярна психология

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация