КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

Суперсилата на влиятелните хора - Техники, тактики и стратегии за въздействие. Само за добронамерени

Суперсилата на влиятелните хора - Техники, тактики и стратегии за въздействие. Само за добронамерени

 
АвторЗоуи Чанс
ИздателствоSkyprint
Каталожен №1779
ISBN9789543901852
Година2022
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници248
НаличностВ наличност
Цена
17,90 лв.

Описание

Всеки от нас получава по рождение дарбата да влияе на другите. При появяването си на света сме напълно беззащитни, но имаме способността да изразяваме желанията си, да се свързваме с човешките същества от обкръжението ни и да ги убеждаваме да се грижат за нас.

С годините обаче става все по-сложно да накараме хората да съдействат за осъществяването на идеите ни. Ставаме по-силни, по-умни, по-образовани, но вродените ни умения вече не вършат същата работа, а силата на въздействието ни очевидно намалява.

Да бъдете влиятелни в света на възрастните, е изключително тънко изкуство. В тази книга ще се запознаете с някои ключови научни разработки от областта на социалната психология, икономиката, маркетинга и невробиологията, които обясняват процеса на вземане на решения и невидимите сили, определящи поведението.

Тук ще откриете, че:

  • не е нужно да сте напорист, за да сте влиятелен. Точно обратното е;
  • упражнявате по-силно въздействие, когато слушате, а не когато говорите;
  • фактите са далеч по-малко убедителни, отколкото предполагате. Има по-ефективни начини да подтикнем хората към правилния избор;
  • преодоляването на чуждата съпротива не ви прави влиятелни.

По-важно е обаче, че ще усвоите техники, с които да влияете на хората и начини да развиете Харизмата си. Ще срещнете алигатори, скайдайвъри и професионални измамници, Дженифър Лорънс, Чингис хан и човека, който спаси света като произнесе една кратка дума.


Други книги от Популярна психология

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация