КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

Магическият път на интуицията. Силата на изречената дума

Магическият път на интуицията. Силата на изречената дума

 
АвторФлорънс Сковъл Шин
ИздателствоКибеа
Каталожен №1178
ISBN9544748869
Година2021
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници160
НаличностВ наличност
Цена
10,00 лв.

Описание

"Аз имам оръжия, които не познавате. Имам начини и пътища, които не са ви известни!"

Чрез мощните утвърждения, които ни дава авторката, можем да се освободим от съпротивите, страха и съмнението - а те са единствените ни пречки по пътя: Божествената любов протича през мен и сега разпръсква всички привидни пречки, и прави пътя ми лек, чист и успешен.

Ние живеем в морето от магнетична сила, наречена умствена материя, и това, което си представяме, се отпечатва върху тази чувствителна материя и кристализира - рано или късно, във външния свят. Опитностите, които срещаме в живота, са наши творения. Нашето подсъзнание е просто сила без посока и всичко, които чувстваме дълбоко и казваме с убеденост, се отпечатва в него и се реализира до най-малкия детайл.

Затова целта е да заличим страховете и съмненията от подсъзнанието си със съвършените идеи, които идват от свръхсъзнателния ум (Царството на интуицията). Необходимо е да притихнем в себе си, за да можем да влезем в досег с душата си, да чуем интуицията и да влезем в силата си.


Други книги от Популярна психология

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация