КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

Най-голямата тайна

Най-голямата тайна

 
АвторРонда Бърн
ИздателствоИзток-Запад
Каталожен №1385
ISBN9786190109433
Година2021
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници272
НаличностВ наличност
Цена
25,00 лв.

Описание

"Това откритие ще ви направи свободни. В продължение на хиляди години ние пропускахме истината, защото не виждахме онова, което е пред нас. Разсейвахме се с проблеми и житейски драми, с новини и светски събития и подминавахме най-великото откритие, което е точно под носа ни - откритието, което може да сложи край на страданието ни и да ни изстреля във висините на вечното щастие и блаженство. Всеки въпрос ще получи отговор, всяко желание ще бъде изпълнено. Вече няма нужда да се страхувате или да страдате. Това е най-великото откритие в живота ви. Това е вашата съдба."

През 2006 г. обичаната авторка Ронда Бърн публикува бестселъра си "Тайната", който се превърна в глобален феномен. Тази фундаментална творба помогна на читателите да осъзнаят, че във всеки човек се крият неподозирани сили. Но пътешествието на Ронда далеч не приключва там и тя продължава по пътя на мъдростта. След четиринайсет години търсене Ронда най-сетне откри универсалната истина, която разкрива в настоящата книга.

"Най-голямата тайна" е квантов скок, който ще ви издигне отвъд пределите на материалния свят до духовната сфера, където съществуват всички възможности. Тези страници предлагат достъпни практики и учения, от които може да се възползвате веднага, както и дълбоки откровения, които ще разсеят страховете, несигурността, тревожността и болката ви. Тук ще откриете вдъхновяващи думи на духовни учители от цял свят, живели от древността до днес. "Най-голямата тайна" е истински шедьовър, който директно ви показва как да сложите край на страданието, за да се радвате на живот, изпълнен с радост.

"Тайната" ви показа как да сътворите всичко, което искате да бъдете, да правите или да имате. Нищо не се е променило - изложените тук принципи винаги са били валидни и важат и до днес. Тази книга ще ви разкрие най-великото откритие, до което човек би могъл да стигне, и ще ви покаже как да скъсате с негативността, проблемите и нещата, които не искате да ви се случват, и да тръгнете по пътя на вечното щастие и блаженство."
Из книгата


Други книги от Популярна психология

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация