КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

ТОКСИЧНИТЕ ХОРА - Как да се защитим от негативното влияние и да отстояваме себе си

ТОКСИЧНИТЕ ХОРА - Как да се защитим от негативното влияние и да отстояваме себе си

 
АвторБернардо Стаматеас
ИздателствоХермес
Каталожен №2013
ISBN9789542622321
Година2023
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници224
НаличностВ наличност
Цена
17,90 лв.

Описание

В ежедневието си всички постоянно се сблъскваме с проблемни хора, но някои от тях ни въздействат особено негативно.

Независимо дали става въпрос за манипулиращ роднина, съсед клюкар, дразнещ колега или завистлив приятел, тези токсични личности ни натоварват емоционално и ни карат да се чувстваме уязвими.

В тази книга Бернардо Стаматеас разглежда типовете токсични хора и методите им на въздействие. И още по-важно - показва ни как да ги разпознаем и как да не се поддаваме на влиянието им.

За тази цел той предлага съвети как да успяваме да контролираме емоциите си и да отстояваме мнението си и целите си, за да изградим здравословна самоувереност и непробиваема защита.

Аржентинецът Бернардо Стаматеас завършва Психология със специализация в областта на клиничната сексология. Изнася лекции и води семинари по цял свят и е автор на над 10 заглавия, преведени в редица страни.


Други книги от Популярна психология

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация