КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

Духовният път към богатството - Как да постигнете просперитет във времена на страх и несигурност!

Духовният път към богатството - Как да постигнете просперитет във времена на страх и несигурност!

 
АвторДийпак Чопра
ИздателствоБард
Каталожен №1527
ISBN9786190301295
Година2022
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници288
НаличностВ наличност
Цена
18,00 лв.

Описание

Много от нас живеят с нагласата за липса, недостиг и ограничения. Фокусираме се върху онова, което нямаме - финансова сигурност, увереност, успех в любовта, поради което се чувстваме неуверени и неспособни. Мислим си, "Ако имам тези неща, ще бъда щастлив".

Но като измерваме богатството в пари или материални придобивки, се чувстваме изтощени и духовно празни. Непрестанната борба за "още и още" означава, че егото направлява мислите, действията и реакциите ни, а това ни пречи да постигнем нещо много по-важно - усещане за вътрешен покой и удовлетворение. Но има един духовен път към просперитета и богатството, който предоставя достъп до несметните съкровища на вселената и необятните възможности на живота.

В "Духовният път към богатството" Чопра разкрива пътя към успеха и благополучието, като помага на читателите да използват дълбокото усещане за осъзнаване, за да променят живота си из основи. Като комбинира древни традиции и духовни практики с опита, който е натрупал през десетилетията като водеща фигура в медицината, съблюдаваща връзката между тялото и духа, Дийпак ни показва как да се избавим от внушеното ни усещане за ограничения и страх, за да постигнем истинско изобилие във всички аспекти на живота.

За тази цел той предлага план от седем стъпки заедно с медитации и духовни техники, които ще ви помогнат да концентрирате вниманието, енергията и интуицията си, за да постигнете стабилност, благополучие, прозрение, творческо вдъхновение, любов и истинска сила.


Други книги от Популярна психология

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация