КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

Кръстопът - Съдбата всеки ден ни дава право на избор

Кръстопът - Съдбата всеки ден ни дава право на избор

 
АвторВладимир Чеповой, Анна Ясная
ИздателствоГнездото
Каталожен №1449
ISBN9786197316025
Година2016
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници248
НаличностНяма наличност
Цена
14,90 лв.

Описание

За изборите, които правим на кръстопътищата на съдбата.
"... Всеки от нас си има своите житейски кръстопътища и само от избора ни: накъде ще поемем - зависи не само по-нататъшният ни живот, но и съдбата на децата ни. Бъдете изключително внимателни при всяка точка на пресичане и не бързайте с избора на посока, но и не се бавете прекалено с решението си - понякога забавянето прилича на смърт..."

Ако искате да стоплите душата си, да я пречистите, да проясните съзнанието си, прочетете тази книга. Нейният герой - самоуверен млад мъж, ще ви въвлече в своята увлекателна история, неусетно ще ви стане симпатичен и водейки ви през своите житейски кръстопътища, може би ще ви предизвика да се вгледате в своите собствени съдбовни моменти.

Тази история ще ви прочисти, ще ви умиротвори, ще ви припомни простите истини и изконните ценности, които изпълват живота със смисъл. И с щастие! А те са : Вяра, Надежда и Любов! Какъв избор ще направи героят? Какво избира всеки от нас?

Владимир Чеповой е изключителен във всяко отношение човек, успешен бизнесмен и автор. Той разработва собствена хипотеза за смисъла на живота и формула на щастието, които описва в книгата "Кръстопът". Тя е многократно преиздавана и е бестселър в Русия. Автор е и на книгите "Дневникът на ангела", "Бизнесът - най-честната игра", "Твоето щастие - изборът на новата цивилизация".

Негов основен приоритет са проекти, чиято реализация променя жизненото пространство към по-добро, правейки го хармонично и уютно. Заедно със свои единомишленици, Владимир Чеповой основава "Институт за Изучаване на Щастието", чиято цел е да споделя със света разбирането и начините за постигане на щастие.

Чеповой е роден в Украйна през 1967 г. Дълги години е директор на Институт за изучаване на Украйна.


Съдържание

Инсайт
Щастието
Пробуждането
Вярата
Надеждата
Доброто
Любовта
Откритието
Епилог
Инсайт
Послеслов



Други книги от Популярна психология

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация