КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

Справяне с депресията с помощта на КПТ For Dummies

Справяне с депресията с помощта на КПТ For Dummies

 
АвторБрайън Томсън, Мат Бродуей - Хорнър
ИздателствоАлексСофт
Каталожен №1652
ISBN9789546564559
Година2022
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници256
НаличностВ наличност
Цена
18,00 лв.

Описание

Открийте мощни КПТ техники да оставите депресията зад гърба си и да се научите да се наслаждавате на живота отново.

Хората, които не са страдали от депресия, не разбират, че това е повече от просто да се чувствате тъжни. Те не знаят как депресията може да ви погълне цялостно, като изпива вашата енергия и инициатива, и да унищожи способността ви да се наслаждавате на това, което животът ви предлага. Написана от екип по Когнитивно-поведенческа терапия (КПТ), специализиран в помагането на хората да победят депресията, тази книга е източник на мъдри и състрадателни насоки, които да ви помогнат да постигнете живот без депресия.

Разберете какво е депресия - да стигнете до познаване на истинската природа на депресията и как тя се различава от обикновеното нещастие. Поемете контрола над депресията си - научете мощни КПТ техники за препрограмиране на вашите депресивни модели на мислене и поведение и замяната им с положителни такива. Освободете се и останете свободни - направете важни промени в начина на живот, които да ви помогнат да поддържате психически и емоционален баланс и избегнете връщането към депресията.

Отворете книгата и открийте:

  • Какво е КПТ и защо върши работа?
  • Как да бъдете обективни относно вашата депресия?
  • Основните симптоми на клиничната депресия.
  • Съвети за повишаване на вашето самочувствие и устойчивост.
  • Промени в здравословния начин на живот, които можете да направите, за да се задържите без депресия.
  • Как да се справите с неуспехите и да получите подкрепа, ако имате нужда?

Брайън Томсън е старши преподавател в магистърски курс по Когнитивно-поведенческа терапия в университета в Хертфордшир. Той има 25 години опит като КПТ терапевт и е сътрудник на Академията за висше образование.

Мат Бродуей-Хорнър е КПТ терапевт, който работи в офиса в Централен Лондон на CBT in the City. Специализирал е в лечението на проблеми с депресия, тревожност и травми.


Други книги от Популярна психология

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация