КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

Опитът на един глупак - книга 6: Или как работи интуицията

Опитът на един глупак - книга 6: Или как работи интуицията

 
АвторМирзакарим Норбеков
ИздателствоЖануа
Каталожен №1282
ISBN9789543762101
Година2021
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
НаличностВ наличност
Цена
14,00 лв.

Описание

Интуицията е и памет за бъдещето. Те са подобни: да си спомним какво е било в миналото или да си спомним какво е било в бъдещето.

Пред вас са два пътя: пътят на подражанието и пътят на изследването. Нашият свят е тръгнал в посока на подражанието. Отиваш на училище - подражавайки, отиваш на работа - подражавайки, отиваш в университета - подражавайки, излизаш с диплома на висше подражание.

Скъпи мой, ако искате да станете личност, да намерите предназначението си, призванието си, основната ви задача е да се научите да различавате истинския път от лъжовния! А за тази цел ще ви е потребна интуицията!

Всяко постижение в живота започва през преодоляването на несигурността, на съмненията, на страха, през принуждаването на мързела да служи на вас, а не вие на него. За миналото няма варианти, за бъдещето има - в бъдещето вариантите са безкрайни. От страданието до щастието има само една крачка. Ами, направете я!


Други книги от Популярна психология

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация