КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

ОСНОВИ НА МЕДИЙНАТА ПЕДАГОГИКА - Пътеводител в света на дигиталната култура и нейните средства

ОСНОВИ НА МЕДИЙНАТА ПЕДАГОГИКА - Пътеводител в света на дигиталната култура и нейните средства

 
АвторДанаил Данов
Каталожен №2362
ISBN9789540758558
КатегорияПедагогика
Година2023
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници168
НаличностВ наличност
Цена
21,00 лв.

Описание

Чрез настоящата книга Данаил Данов споделя опита си в областта на социалните медии - свят, в който общува и се изявява вече две десетилетия. Социалните медии осигуряват неограничени възможности за общуване, забавление и образователно взаимодействие.

Те създават разнообразни условия за себеизразяване, споделяне и сближаване, от което потребителите по целия свят масово се възползват, при това още от детска възраст.

Тези положителни страни обаче нерядко вървят успоредно с немалко предизвикателства, водещи до проблемни ситуации, за справянето с които са нужни и опит, и знания.

Става дума за рискове от нарушаване на личното пространство, за по-лесно манипулиране чрез разпространение на дезинформация и фалшиви новини, за загуба на ценно време и пристрастяване… И, разбира се, за кибертормоз, чиито последствия са не само зловредни, но и доста трудни за отстраняване.

Настоящият пътеводител коментира всички тези разнообразни възможности и предизвикателства, запознава читателите с най-различни мнения на потребители от всички възрасти и предлага експертни съвети и решения.


Други книги от Педагогика

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация