КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

Позитивната педагогическа стратегия в часа на класа

Позитивната педагогическа стратегия в часа на класа

 
АвторЛюбен Витанов
Каталожен №2127
ISBN9789540751733
КатегорияПедагогика
Година2021
Размер16 х 24 см.
КорицаМека
Страници334
НаличностНяма наличност
Цена
23,00 лв.

Описание

Книгата разглежда основни проблеми на планирането, организирането и провеждането на часа на класа. Систематизирани и разработени са основните педагогически въпроси за мястото на часа на класа в системата на училищното образование, педагогическите стратегии в часа на класа, възпитанието и управлението на класа, обучението за придобиване на компетентности, както и планирането в часа на класа. Разработени са и основните методи и техники на възпитание и обучение в часа на класа.

В книгата се развива идеята за реализиране на педагогически подход, определен като позитивна педагогическа стратегия в часа на класа. Описани са неговите основни характеристики и основни методически подходи, методи и техники за неговото приложение в началния етап на обучение.Предложеният модел на педагогическа стратегия е апробиран и широко използван в педагогическата практика.

Любен Витанов е дългогодишен преподавател в СУ „Св. Климент Охридски". Автор е на множество научни публикации в областта на частната дидактика и педагогическата работа в часа на класа. Ръководи екип, създал повече от 20 учебни помагала, електронни учебници и книги за учителя в популярната методическа система за часа на класа „Спазвам правилата".


Други книги от Педагогика

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация