КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

ПРЕДИМСТВОТО НА ЩАСТИЕТО - Как позитивната нагласа води до успех в живота и кариерата

ПРЕДИМСТВОТО НА ЩАСТИЕТО - Как позитивната нагласа води до успех в живота и кариерата

 
АвторШон Ейкор
ИздателствоХермес
Каталожен №2330
ISBN9789542623243
Година2024
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници336
НаличностВ наличност
Цена
21,00 лв.

Описание

Всички хора мечтаят да постигнат успех и, разбира се, да са щастливи. Мнозина вярват, че ще изпитат истинско щастие само когато осъществят целите си.

В тази книга Шон Ейкор убедително оборва масовото схващане, че успехът носи щастие, и доказва обратното - позитивната нагласа води до успех. Като се позовава на мащабни проучвания на водещи психолози и личния си опит в работата си с компании от над 40 държави, авторът обяснява защо хората с положително отношение са по-здрави, по-продуктивни и вземат по-добри решения под напрежение. Именно в това се състои предимството на щастието - когато избираме оптимистично отношение и търсим хубавата страна във всяка ситуация, ние постигаме повече, и то по-лесно.

Освен солидни доказателства за предимството на щастието, тук ще намерите ефективни съвети как да се възползвате от откритията на позитивната психология. За улеснение авторът синтезира седем принципа за справяне с трудностите, трансформиране на лошите навици в добри, максимално оползотворяване на възможностите и разгръщане на пълния потенциал.


Други книги от Популярна психология

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация