КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

ГЕНИЯТ НА ПРОТИВОПОЛОЖНОСТИТЕ - Как интроверти и екстроверти постигат изключителни резултати заедно

ГЕНИЯТ НА ПРОТИВОПОЛОЖНОСТИТЕ - Как интроверти и екстроверти постигат изключителни резултати заедно

 
АвторД-р Дженифър Канвайлер
ИздателствоАнхира
Каталожен №2400
ISBN9789542929994
Година2023
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници140
НаличностВ наличност
Цена
14,00 лв.

Описание

В свят, в който работата в екип е от съществено значение, тази книга разглежда в дълбочина динамиката на интровертите и екстровертите, които работят заедно, разкривайки как техните различия могат да бъдат използвани за невероятен успех.

Независимо дали сте интроверт, или екстроверт, или пък някъде по средата, тази книга предлага ценни прозрения и стратегии за изграждане на силни, продуктивни партньорства. Не пропускайте възможността да научите как да използвате уникалните силни страни и на двата типа личности за несравними постижения.

Д-р Дженифър Б. Канвайлер е професионален лектор от международна величина, екзекутивен коуч и писател, специалист по развитието и обучението на интровертни лидери. Книгата ѝ Лидерът интроверт - Изграждане чрез скритата ви сила е определена за една от двайсетте най-добри книги за лидерството в Амазон, за Избор на екипа от списание CIO и списание Taining and Development. Дженифър е предприемач и международен консултант за организации като Дженерал Илектрик, Ей Ти енд Ти, Търнър броудкастинг и Департамента за вътрешна сигурност на САЩ.

Изявявала се е като експерт по въпросите за баланса между личния и професионалния живот в шоуто на TBS Movie and a Makeover и се гордее много, че е получила най-високото отличие на Националната асоциация за кариерно развитие на САЩ.

Води също така рубриката със съвети за работното място за AARP, SHRM и Atlanta Journal-Constitution. Провеждала е семинари в Япония и Великобритания, а корейската телевизия излъчва документален филм с нея. Д-р Канвайлер се изявява активно в професионални и обществени групи и служи в борда на директорите на редица от тях. Работи също така на доброволни начала за групи за взаимопомощ в област Атланта.


Други книги от Популярна психология

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация