КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

Какво се случва с любовта? - Капаните на нашите убеждения

Какво се случва с любовта? - Капаните на нашите убеждения

 
АвторСтела Даскалова
ИздателствоСиела
Каталожен №1264
ISBN9789542836162
Година2021
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници200
НаличностВ наличност
Цена
14,00 лв.

Описание

Това е книга за капаните, в които попада любовта - нашите ограничаващи, съзнателни и подсъзнателни убеждения и страхове. Те стават причина за грешките, които повтаряме отново и отново, често без да осъзнаем посланията им.

Книга за закономерностите, които действат в любовта и живота ни, за компромисите и жертвите, за изневярата, за капаните на брака, за полигамията и моногамията, за границите в умовете ни, за толерантността, за свободата, за правото на избор да живеем живота си по начин, който ни прави щастливи, независимо от мнението на другите.

Как привличаме и как отблъскваме любовта? Кои са капаните на брака? Защо жертвите съсипват връзките ни? Какво се случва с любовта, че толкова много ни бяга...? Кара ни да летим, а после сякаш ни оставя да паднем от високо. Кои са сбърканите ни убеждения и страхове, които подмолно работят срещу самите нас? Кои са грешките, които допускаме отново и отново? Възможно ли е да се научим "да летим" без да падаме и да разбиваме сърцата си?

Ако тези въпроси ви интересуват, значи тази книга е за вас.

Докато чета имам навика да подчертавам важното. Дадох си сметка, че трябва да подчертая почти цялата книга на Стела, защото е синтезирала в най-достъпната форма най-важните истини за обичането, смисъла и здравето ни. Намирам тази книга за особено важна за българския читател именно в този момент от историята ни, когато сме в етап на качествена промяна на ценностната ни система и израстване. Наистина! И на любов, читателю!"
Мадлен Алгафари


Други книги от Популярна психология

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация