КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

Как да общуваме с непознати - Какво трябва да знаем за хората, които не познаваме?

Как да общуваме с непознати - Какво трябва да знаем за хората, които не познаваме?

 
АвторМалкълм Гладуел
ИздателствоЖанет 45
Каталожен №1832
ISBN9786191867950
Година2022
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници420
НаличностВ наличност
Цена
25,00 лв.

Описание

"Как да общуваме с непознати е задължителна книга... Обожавам я. Тя ще промени не само начина, по който възприемате непознатите, а и това как гледате на себе си, на новините, на света изобщо. Тази книга наистина ме промени."
Опра Уинфри

"Важен източник на съвети за това как наистина да опознаете околните... Гладуел блестящо излага аргумента, че трябва да спрем да вземаме нещата за даденост, да осъзнаем, че никой не е истински прозрачен и да разберем, че (човешкото) поведение е обвързано с невидими обстоятелства."
People, Книга на седмицата

"Във време, когато светът изглежда непреодолимо поляризиран, една книга, която изучава причините, поради които грешно тълкуваме поведението на другите или напълно се проваляме в комуникацията, изглежда по необходима от всякога... Чете се като трилър."
Крис Бартън, Los Angeles Times

"Най-внушителният успех на г-н Гладуел става ясен в мига, когато скептикът започва да си мисли, че може би всъщност грешим за всичко и че, видите ли, този пич Гладуел май-май е напипал нещо... Относителната тежест на Как да общуваме с непознати е по-голяма от тази на предишните му заглавия."
Ейми Чозик, New York Times

"Поредният триумф на Гладуел. [...] Интелектуално предизвикателен. Онези от вас, които очакват още едно приковаващо вниманието четиво от типа - всичко което си мислите че знаете е грешно, няма да останат разочаровани."
Kirkus Reviews

"Oчарователно и актуално едновременно. Задълбочено изследване, написано в характерния за Гладуел колоритен, апетитен и достъпен стил."
Publishers Weekly

"Гладуел има точно око и остър нюх, и е един от най-добрите наблюдатели на своето поколение. Гладуел мисли с размах и с поглед към голямата картина - и така ни помага да осмислим човешката си същност."
WebMD Magazine


Съдържание

Бележка на автора
Въведение
Излезте от автомобила!
Шпиони и дипломати: две загадки

Отмъщението на Фидел Кастро
Да опознаеш фюрера
Презумпцията за истинност

Кубинската кралица
Светият глупак
Особен случай: момчето в банята
Прозрачност

Заблудата Приятели
(Кратко) обяснение на случая с Аманда Нокс
Особен случай: инцидент по време на студентски купон
Поуки

ХШМ: когато непознатият е терорист
Обвързаност

Силвия Плат
Особен случай: експериментите в Канзас Сити
Сандра Бланд
Благодарности
Бележки



Други книги от Популярна психология

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация