КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

Кайзен. Японският метод за преобразуване на навици, стъпка по стъпка

Кайзен. Японският метод за преобразуване на навици, стъпка по стъпка

 
АвторСара Харви
Каталожен №1502
ISBN9786197625578
Година2022
Размер14 х 21 см.
КорицаТвърда
Страници272
НаличностВ наличност
Цена
23,90 лв.

Описание

Искате да пробягате маратон? Да се научите да свирите на китара? Да смените професията си? Можете да постигнете и най-смелите си цели, ако следвате японския метод за преобразуване на навици кайзен. Той е добре познат в света на бизнеса от години, но все повече хора го прилагат и в ежедневието си.

В превод "кайзен" означава "подобрение" или "промяна към добро", а авторката Сара Харви обяснява с примери как да се усъвършенстваме с малки, незабележими промени. Вместо да обещава драстични резултати, методът кайзен поставя фокуса върху постепенния напредък. Подходът е гъвкав и лесен за адаптиране към личния начин на живот и промените не изглеждат плашещи, а мотивиращи.

На почитателите на Мари Кондо книгата предлага още един начин да погледнат към дома и навиците си и да ги трансформират, без да бъдат строги към себе си.

"Забравете за Хюга и Икигай. Новата философия, за която трябва да чуете, е Кайзен."
Гламър


Други книги от Самоусъвършенстване

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация