КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

Мощ срещу сила - Скритите фактори, определящи човешкото поведение

Мощ срещу сила - Скритите фактори, определящи човешкото поведение

 
АвторДейвид Хокинс
ИздателствоРакета
Каталожен №1263
ISBN9786192290610
Година2021
Размер14 х 21 см.
КорицаТвърда
Страници288
НаличностВ наличност
Цена
32,00 лв.

Описание

Тази книга не е за всеки - тя е пресечна точка между мистицизма и ключови научни открития. В задълбоченото си изследване, основано на кинезиологията - науката за движението на тялото, Дейвид Хокинс ни дава ключ към личностното израстване.

Книгата описва и доказва, че:

  • енергията на човешката мисъл, макар и миниатюрна, е напълно измерима;
  • емоционалното и духовно развитие на личността, обществата и продуктите от дейността им също може да бъде прецизно измерени;
  • развиването на почтеност, приемане, състрадание и обич неизбежно води до увеличаване на личностната енергия и до високо ниво на осъзнатост;
  • може да повлияете на хора, заседнали в ниски емоции като срам и вина, и да ги придвижите нагоре по стълбицата към безусловната любов.

Докато четете, ще погледнете на себе си и собствените си емоции с ново, опрощаващо разбиране. Ще откриете къде се крие коренът на истинската мощ на съзнанието, която измества непрестанните напъни и усилие от живота ни.

Тази книга не е за всеки, но може би е точно за вас - човек, който се пита как да достигне и заживее във високи нива на енергия, как да се освободи от чувствата на страх, срам, апатия и омраза и да усети лекотата на прошката, приемането и любовта.

"Това е може би най-важната и значима книга, която съм чел през последните 10 години."
Д-р Уейн Дайър

Дейвид Р. Хокинс е доктор по медицина, член на Американската психиатрична асоциация и практикува психиатрия от 1952 г. Той е известен и уважаван терапевт и преподавател. Участва в редица телевизионни изяви на национално ниво. Автор е на множество научни статии и видеокасети и е съавтор с нобелиста Лайнъс Полинг на книгата "Ортомолекулярна психиатрия". Разнообразният му опит като изследовател и учител е изложен в биографичната справка за него в изданието "Кой кой е в Америка".


Други книги от Самоусъвършенстване

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация