КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

Навици, съчетаващи Дзен и осъзнаването на момента - От страданието към щастието за 30 дни

Навици, съчетаващи Дзен и осъзнаването на момента - От страданието към щастието за 30 дни

 
АвторМануел Вила, Марк Рекло
ИздателствоКибеа
Каталожен №1325
ISBN9544749132
Година2021
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници168
НаличностВ наличност
Цена
15,00 лв.

Описание

Книга, която ще помогне да промените навиците си и да постигнете щастие. Щастието е вътрешно състояние. То се изгражда ежедневно от простички, дребни навици като поставяне на цели, проявяване на благодарност, медитиране или изпълняване на физически упражнения.

Чрез книгата ще се научите как да се чувствате щастливи в настоящия момент, с това, което имате, така че да спрете да търсите щастието и да си дадете сметка, че взрете ли се внимателно, може да го откриете навсякъде около вас. То е скрито в малките житейски удоволствия, които пренебрегвате в стремежа си към върхови постижения. Разбира се, щастието е твърде лична категория и всеки го определя различно сам за себе си. Упражненията обаче помагат, независимо какво е разбирането ви за щастие. С други думи, можете да изберете да сте щастливи, като предпочетете към какво да насочите вниманието си тук и сега.

Книгата предлага възможност за желаещите да трансформират съзнанието си и да се откажат от вредния навик да се чувстват жертва на обстоятелствата, като чрез простички и постоянни упражнения си изградят навик да гледат открито на проблемите и да търсят не пречки, а начини за решаването им.

Ще промените живота си, като променяте навиците си и вършите обикновени неща малко по-различно ден след ден. Като се откажете от навика да мислите прекомерно и от лошата привичка да не оставяте достатъчно пространство за емоциите, както и от системното невслушване в тялото. Всичко това и други стъпки изменят нашето съществуване и преобразяват горчивината на страданието в новооткрито желание възможно най-добър живот.

Ще се научите как:

  • да се радвате на настоящия момент;
  • да успокоявате мислите си;
  • да подобрите концентрацията и продуктивността си;
  • най-после да постигнете покой на ум;
  • да си създавате трайни навици;
  • да преобразявате вътрешния диалог в положително лично напътствие;
  • да имате цели.

В книгата ще намерите своеобразно сливане на учения и средства, подсказващи, че вашият ум, сърце и тяло трябва да тръгнат по пътеката, за която жадуват. Няма да откриваме нищо ново, но ще ви придружим във вълнуващото пътуване. На добър час!


Други книги от Самоусъвършенстване

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация