КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

Духовните закони на Вселената - 40 универсални закона за постигане на хармония, баланс и благополучие.

Духовните закони на Вселената - 40 универсални закона за постигане на хармония, баланс и благополучие.

 
АвторМелиса Алварез
ИздателствоАратрон
Каталожен №1192
ISBN9789546264985
Година2021
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници280
НаличностВ наличност
Цена
16,00 лв.

Описание

В тази книга духовният учител Мелиса Алварез ще ви покаже как да интегрирате духовните закони и принципи в една лесна ежедневна практика, която ще ви донесе незабавни и дългосрочни резултати.

Вселената иска да постигнете всичко, което желаете в живота, и практическите напътствия в тази книга могат да ви помогнат да го направите. Това е вдъхновяващ пътеводител, който с реалистичен подход представя 40 духовни закона, които действат във Вселената. Тези закони ще ви помогнат да се възползвате от всяка ситуация и да работите с намерение за постигането на целите си.

Авторката е включила описание на всеки закон и кратка история на неговия произход, както и подходящо утвърждение, полезни съвети за практическото му приложение и упражнения, които можете да изпробвате веднага.

Книгата обяснява как да работите с тези закони и как те улесняват връзката ви с Вселената. Щом се научите да обединявате мислите, чувствата, убежденията и очакванията си с позитивната енергия на Вселената, ще израснете духовно, за да водите успешен и изобилен живот.

"За да бъдете щастливи с нещата, които искате да постигнете в живота си, трябва първо да бъдете щастливи с това, което сте на душевно ниво. Приемете, че всички ваши мисли, чувства, убеждения, нагласи и очаквания са неразделна част от истинската ви същност и станете едно с вашата вселенска сила, за да се наслаждавате на пътешествието към опознаването на собственото ви величие!"
Мелиса Алварез


Други книги от Самоусъвършенстване

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация