КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

Дишам - Ти си това, което правиш!

Дишам - Ти си това, което правиш!

 
АвторДойчин Кършовски
ИздателствоIntense
Каталожен №1736
ISBN9789547833630
Година2022
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници192
НаличностВ наличност
Цена
25,00 лв.

Описание

"Тази книга няма никакво значение за теб. Всъщност никоя книга, знание, звание или признание няма значение. Единственото, което има значение, е какво правим. Само действията, с които променяме себе си и света около нас, имат значение. Тази книга ще има значение за теб само ако ти помогне да предприемеш някакво действие, с което да подобриш своя живот или този на близки и познати.

Иска ми се това да е книга, която самият аз бих желал да прочета преди 40 години. Книга без празни приказки, за реалния живот, която да ми помогне да изградя навици и да предприема малки, но значими в дългосрочен план стъпки за по-добър живот. Мисля си, че това е точно такава книга, но какво мисля аз няма особено значение, ако ти, който четеш тези редове, не приложиш наученото от нея и не предприемеш действие. Но това не е мой проблем, твой е.

Ако тази книга привлече вниманието ти, значи си насъбрал в себе си нужната енергия за промяна - онова налягане, което се образува ден след ден в нас, когато усещаме, че трябва да променим нещо в живота си. Понякога знаем какво трябва да променим, често - дори как да го направим, но по една или друга причина не предприемаме нищо или почти нищо - което всъщност е по-лошо и от нищо.

Дишам е за онези от вас, които усещат този натиск, тази енергия, това вътрешно желание за промяна, и не искат да чакат диагнози или прозрения да им помогнат да разчупят статуквото и поемат курс на трайна и дългосрочна промяна към по-добър живот."
Дойчин Кършовски

Поредицата Тази книга няма значение предлага конкретни методи, упражнения и биохакове за изграждане на трайни навици, водещи до по-добро здраве, самочувствие и благоденствие.


Други книги от Самоусъвършенстване

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация