КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

Коренно прераждане - Убийте старото си Аз и сътворете новия си живот!

Коренно прераждане - Убийте старото си Аз и сътворете новия си живот!

 
АвторРанди Гейдж
ИздателствоАнхира
Каталожен №1971
ISBN9789542929864
Година2022
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
НаличностВ наличност
Цена
13,00 лв.

Описание

Не можете да постигнете продължително и истинско щастие, ако не сте готови постоянно да преоткривате себе си. Преоткриването винаги трябва да започва с отправяне на предизвикателство към вас самите.

По същество вие убивате старото си Аз и създавате нова и подобрена версия. Щастието и благоденствието се създават чрез постоянно приемане на все по-трудни предизвикателства и чрез положена работа за преодоляването им.

Това означава да изследвате мислите, на които сте позволили да ви влияят (без значение съзнателно или несъзнателно), убежденията, които те са ви карали да придобиете, и резултатите, породени от тези убеждения.

Коренно прераждане е зов за пробуждане за всички, които в един момент са осъзнали, че не харесват (или че мразят) човека, в който са се превърнали. Ако изпитвате божествена удовлетвореност от живота си - вие сте готови да създадете нова и подобрена версия на себе си, а това е книгата, от която никога не сте предполагали, че имате нужда.

"Емоционално разтърсваща книга, написана от човек, който е бил на дъното и се е изкачил на върха. Коренно прераждане на Ранди Гейдж е цялостна философия без излишни глупости, експлозивна като динамит. Сърдечна и откровена до болка, тази книга ме накара да преосмисля куп свои убеждения, които дълго време държах присърце."
Стивън Пресфийлд, автор на Легендата за Багър Ванс

"Боже, обичам тази книга! Ранди е ментор по мислене, който в действителност може да мисли. Точно както мръсния въздушен филтър на климатика ви се отразява на качеството на въздуха, който дишате, така и мръсният филтър на живота ви се отразява на това как живеете. Ранди ви показва да смените този филтър!"
Лари Уингет, автор на Спри да хленчиш

"Коренно прераждане е отражение на автора си. Директна, провокираща мисълта и доста предизвикателна книга. Ако някога сте се чувствали все едно сте поели по грешния път или сте искали да рестартирате живота си - тази книга е за вас."
Д-р Нидо Кабейн


Други книги от Самоусъвършенстване

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация