КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

БЕБЕШКИ ПУБЕРТЕТ И БОЛЕСТИ ПРИ ДЕЦАТА - Как да разпознавате сигналите на своето дете

БЕБЕШКИ ПУБЕРТЕТ И БОЛЕСТИ ПРИ ДЕЦАТА - Как да разпознавате сигналите на своето дете

 
АвторЦветанка Стоилкова
ИздателствоКнигознание
Каталожен №2453
ISBN9789549739868
Година2023
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници80
НаличностВ наличност
Цена
16,00 лв.

Описание

"Когато децата са болни, те имат нужда от помощ. Лесно е да се каже! Но какво можем да направим, за да помогнем на детето да се почувства по-добре? Наложително ли е, да посетим доктор веднага или можем да направим нещо сами? Ами бебешкият пубертет? Как да се справим с него? В този наръчник ще разберете как да вземете правилното решение и ще намерите отговорите на всички въпроси, засягащи възможните заболявания при децата, както и как да се справите с несъгласието, мрънкането и истериите по време на бебешкия пубертет.

Аз се казвам Цветанка Стоилкова, майка съм на 3 деца, с които съм приложила всичко описано в моите книги - от съня, захранването, болестите и приучването на гърне, през игри и пътувания с малчуганите, до детски пубертет и др.

През последните десетки години съм събирала информация от книги, семинари и консултации със специалисти, изпробвала съм най-различни методи с децата си и съм отсяла най-ефективните. За да бъда полезна на бъдещи и / или настоящи родители, съм събрала целия си опит през годините в няколко скромни книги.

Надявам се, че ще приложите написаното тук и ще видите положителния ефект. Най-важното във връзката с вашето дете е да останете позитивни и да бъдете постоянни в процесите, независимо че на моменти ще бъде истинско изпитание. Приятно четене!"
Цветанка Стоилкова


Други книги от Възпитание и отглеждане на дете

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация