КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

ОСЪЗНАТО РОДИТЕЛСТВО - Ръководство за възпитаване на уверени, всеотдайни и силни деца

ОСЪЗНАТО РОДИТЕЛСТВО - Ръководство за възпитаване на уверени, всеотдайни и силни деца

 
АвторД-р Педрам Шоджай, Ник Полизи
ИздателствоТворец
Каталожен №2296
ISBN9786197750027
Година2023
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници256
НаличностВ наличност
Цена
23,00 лв.

Описание

Чувствате ли се като в омагьосан кръг? Не ви достига време за общуване с децата, усещате се безпомощни пред технологичното претоварване, изпитвате постоянен родителски стрес и безпокойство? Често се питате дали не сте лоши родители и как да възпитавате децата си? Знайте, че не сте сами.

Двамата автори Педрам Шоджай и Ник Полизи, самите те родители, предлагат прости техники и съвети, които можете да приложите още днес:
как да възпитаваме цялото семейство;
как да общуваме с децата в днешния свят, претоварен от технологии;
как да се изправим пред реалните екзистенциални заплахи и страхове и да ги преодолеем.

Имате възможност да се запознаете с мъдростта и прозренията на най-добрите световни консултанти по родителство, терапевти, педиатри и детски педагози, които авторите представят в книгата. Така вие ще възприемете осъзнатото родителство като начин на живот сега, а не някой ден, създавайки ново настояще и бъдеще за вас и вашето семейство.

Осъзнатото родителство не означава да контролираме децата си или да ги остави да растат каквито са. Вместо това може да им помогнем да пристъпят към зрелостта с увереност, самоуважение, дълбока връзка със себе си, емоционална и духовна сила и психическа устойчивост.

Д-р Педрам Шоджай е основател на сайта bpossible.com; автор на бестселърите на Ню Йорк Таймс - Градският монах, Издигни се и блесни, Изкуството да спреш времето, Вътрешна алхимия и Фокус; и съавтор на Изтощени и Травма. Продуцент и режисьор е на филмите Жизненост, Произход и Благосъстояние.

Продуцирал е и документални поредици като Взаимосвързани, Врата към здравето и Изтощени. Последовател е на даоизма, доктор по източна медицина и майстор по ци гун.

Ник Полизи е режисьор на документалния филм Свещената наука, и автор на едноименната книга. Той е също така съавтор на книгите Изтощени и Травма и водещ и изпълнителен продуцент на документалния сериал Изцеление: Древните лекарства за съвременните болести. Пътува по света, документирайки забравени лечебни методи, откакто на 25-годишна възраст се е излекувал от изтощителна болест с помощта на алтернативна терапия.


Съдържание

Предговор
Въведение
Философия и принципи на осъзнатото родителство
Ранното детско развитие
Технологиите
Екзистенциалните заплахи
Консуматорството
Образованието
Токсините
Природата
Надпревара с времето
Заключение
Бележки
Благодарности
За авторите



Други книги от Възпитание и отглеждане на дете

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация