КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

Настрой подсъзнанието си за изобилие с ТЕХНИКИ ЗА ЕМОЦИОНАЛНА СВОБОДА

Настрой подсъзнанието си за изобилие с ТЕХНИКИ ЗА ЕМОЦИОНАЛНА СВОБОДА

 
АвторИрена Рельовска-Бартън
ИздателствоЕдикта
Каталожен №2260
ISBN9786199009086
Година2023
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници316
НаличностВ наличност
Цена
35,00 лв.

Описание

Възможно ли е изобилието да е нагласа и начин на мислене? Имате ли вътрешни ограничения и неосъзната лоялност към предишните поколения, които ви задържат в статуквото?

Какво можете да направите, за да разчупите остарели модели на поведение с помощта на нов революционен метод, който променя запаметеното от мозъка, какъвто е ТЕС (Техники за емоционална свобода)?

Тази книга е за изобилието във всички негови измерения – взаимоотношения, самоувереност, щастие и успех, финансово и лично благополучие.

Ирена ще ви помогне да заявявате себе си уверено и да смените нагласите си по отношение на изобилието и да спрете да се само-саботирате. Когато паднат вътрешните ви бариери, вие ще се осмелите да поискате цялото изобилие, което вселената има за вас.

Най-ценното в книгата са специално разработените ТЕС практики, с помощта на които ще промените остарелите модели, които несъзнателно носите в себе си. Потупването ще пренастрои подсъзнанието ви за нови начини на мислене и действия, които са в синхрон с желанието ви да живеете пълноценно и щастливо.

  • Как да имате повече изобилие в живота си;
  • Как да използвате подсъзнанието си за привличане на изобилие;
  • Как да заявите себе си по-самоуверено;
  • Как да спрете да отлагате щастието си;
  • Представяте ли си какво би било, ако можете да имате всичко, което поискате, в която и да е област.

Други книги от Популярна психология

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация