КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

Фабрика за сън

Фабрика за сън

 
АвторГергана Радович
ИздателствоВдъхновения
Каталожен №2153
ISBN9786197342697
Година2023
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
НаличностВ наличност
Цена
30,00 лв.

Описание

Готови ли сте да се освободите от безсънието, постоянната липса на фокус и концентрация, да постигнете по-добра продуктивност в бизнеса и повече свобода в живота си?

Открийте мечтания сън, по-добрата продуктивност и спокойствието в живота си чрез този холистичен, задълбочен и изключително практичен процес за подобряване на съня. С помощта на научни подкрепени принципи и емпирични доказателства от своята практика, Гергана Радович, холистичен терапевт и специалист по съня, предлага един ефективен инструмент за подобряване на съня.

Книгата е резултат на нейния опит с индивидуални клиенти, групови практики и стотици курсове за управление на съня и умората, които е провела като авиационен инструктор и холистичен терапевт. В нея ще откриете цялостен процес за трансформация на съня, който може да бъде приложен от всеки и да се впише във всяко ежедневие.

"Тази книга вероятно ще ви припомни неща, които вече знаете. Ще постави под съмнение други. Ще ви покаже неща, с които още не сте се срещали. Ще ви поведе през дебрите на съня. Ще ви накара да излезете от зоната си на комфорт, за да постигнете това, което искате. Това не е книга за лека нощ, това е книга за промяната към усвояване на навици за по-добър и по-щастлив живот."
Гергана Радович


Други книги от Популярна психология

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация