КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

Книга за родителите - РЕАЛНИ СЪВЕТИ КАК ДА БЪДЕШ ДОБЪР РОДИТЕЛ

Книга за родителите - РЕАЛНИ СЪВЕТИ КАК ДА БЪДЕШ ДОБЪР РОДИТЕЛ

 
АвторНики Лий, Сила Лий
ИздателствоНов човек
Каталожен №2036
ISBN9789544075644
Година2022
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници426
НаличностВ наличност
Цена
20,50 лв.

Описание

Как да развием семейна идентичност? Как да посрещнем най-големите нужди на децата си? Как и къде да поставим граници? Как да предадем ценностите си на децата ни?

Черпейки от собствения си опит в отглеждането на четири деца и разговаряйки с хиляди семейства през годините, Ники и Сила Лий ни предоставят проверени във времето ценности за предизвикателството на родителството. Изпълнена с полезни и практични съвети Книга за родителите е справочник към който непрекъснато ще се обръщате.

"Реални съвети как да бъдеш добър родител."
Беър Грилс

"Родителството е по-висше призвание от преследването на лично щастие. Обвързано е с големи разходи и лишения, но носи и най-голямото удовлетворение: дълбочината на любовта, която родителят изпитва, и привилегията да знаем, че сме помогнали за оформянето на живота."
Ники и Сила Лий

"Бих я препоръчала на всеки родител, който иска да даде всичко от себе си, за да отгледа и възпита добре децата си."
Наташа Каплински

Ники и Сила Лий са семейни повече от тридесет години. Имат дъщеря и трима сина. Те работят към църква Св. Троица Бромптън, Лондон. Говорили са на хиляди хора за брака, възпитанието на децата и семейния живот. Те са автори на бестселъра Книга за брака, и водят Курс за родители и Курс за родители на тинейджъри.


Други книги от Книги за родители

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация