КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

Как да мислим и постъпваме като Коко Шанел

Как да мислим и постъпваме като Коко Шанел

 
АвторОрели Годфроа
ИздателствоIntense
Каталожен №1831
ISBN9789547833692
Година2022
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници144
НаличностВ наличност
Цена
18,00 лв.

Описание

Когато чуем Коко Шанел, незабавно се сещаме за модата, за жената и за Париж. Габриел Шанел, известна като Коко, е не само гениална дизайнерка, направила революция в женската мода, а и несъмнено първата инфлуенсърка в историята.

Петдесет години след смъртта си в хотел Риц, Коко Шанел продължава да вдъхновява хора по цял свят. Тя не само променя начина, по който се възприема женското тяло. Силният ѝ характер, способността ѝ да се налага в един мъжки свят и непоколебимата ѝ решителност са нейният вечен подпис и свидетелство за богатата ѝ душевност.

Орели Годфроа ни въвежда в света на Мадмоазел, за да даде най-добрите примери от него за всеки от нас. Позволете ѝ да ви напътства, за да станете по-смели, да изострите интуицията си, да привлечете успеха и още много други неща.


Други книги от Популярна психология

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация