КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

РАЗниМисли

РАЗниМисли

 
АвторДетелина Стаменова
Каталожен №1353
ISBN2009000014
Година2021
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници380
НаличностВ наличност
Цена
17,00 лв.

Описание

Воденето на дневник е лесен, приятен и много ефективен начин да дадете оценка на живота си. Самият процес на писане ви кара да забавите мислите си и да се фокусирате върху себе си.

Така ще може да погледнете на проблемите си под нов ъгъл, да идентифицирате емоциите си и да ги заковете върху хартията. А после да ги анализирате и да видите какво се крие отвъд повърхността. Да си спомните какво ви се е случило и как ви се е отразило.

Структурата и упражненията в "РАЗниМисли" са дело на познатия терапевт Детелина Стаменова, чиито думи ще ви помогнат да преодолеете страха от белия лист, но няма да ви ограничават, а по-скоро насочват по пътя към един по-хармоничен и балансиран начин на живот. Имате пълна свобода.

Всичко, което трябва да направите, е да отделите време за себе си и да разтоварите мислите си


Други книги от Популярна психология

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация