КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

ИЗБАВИ СЕ ОТ ТРЕВОЖНОСТТА - Как да прекъснем цикъла на страх и безпокойство

ИЗБАВИ СЕ ОТ ТРЕВОЖНОСТТА - Как да прекъснем цикъла на страх и безпокойство

 
АвторД-р Джъдсън Бруър
ИздателствоИзток-Запад
Каталожен №1463
ISBN9786190109993
Година2022
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници272
НаличностВ наличност
Цена
20,00 лв.

Описание

Живеем в тревожни времена. Сблъскваме се както с глобални проблеми, като пандемия, икономическа криза, инфлация, военни конфликти..., така и с лични несгоди: изолация, несигурност, трудности във взаимоотношенията. Чувстваме огромна тревога в ежедневието си и сякаш губим контрол.

Книгата на Джъдсън Бруър идва точно навреме, за да ни покаже как да се справим с безпокойството и стреса и да си върнем живота. Смятаме, че тревожността варира от леко безпокойство до пълна паника, но всъщност е много по-всеобхватна.

Тя е в основата на различни видове пристрастявания и лоши навици - от алкохолната или наркотичната зависимост до преяждането на емоционална основа, отлагането, ровенето онлайн до забрава и други. Всичко това са механизми, които ни "помагат" да се справяме с вътрешното безпокойство.

Опитваме се да се контролираме, но тревожността е резистентна към рационалните мисли. Това е причината да не можем да се избавим от лошите си навици с разумни доводи или със силата на волята.

Д-р Бруър създава научно доказан алгоритъм, който може да облекчи ума ни от тревожността, обсесивните мисли и пристрастяванията. Той предлага достъпни начини да спрем тревогата веднага щом усетим надигането и, както и техники за осъзнатост, които могат да пренасочат енергията ни по позитивен и лечебен начин. Само ако сложим край на старите навици, които подклаждат безпокойството, ще успеем да размотаем въжето, стегнало в примка живота ни.


Други книги от Популярна психология

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация