КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

Публична дипломация и тероризъм

Публична дипломация и тероризъм

 
АвторКалин Калинов
Каталожен №1481
ISBN9789540753225
КатегорияПолитика
Година2021
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници314
НаличностВ наличност
Цена
15,00 лв.

Описание

Какво е общото между нападението над редакцията на "Шарли Ебдо" в Париж, взрива на концерта на Ариана Гранде в Манчестър и атентата на летище "Бургас"? Авторът разглежда в детайли тези три казуса, като представя широк набор от понятия и теория в сферата на публичната дипломация и тероризма. Книгата е резултат от задълбочено тригодишно изследване.

Авторът провежда и експертни интервюта с 10 представители на дипломатическите школи на държави - членки на ЕС и НАТО. Въз основа на получените резултати са представени и актуални модели с приложен характер в публичната дипломация.

Книгата може да бъде полезна за студенти, изследователи и хора с интерес в областта на международните отношения.

Калин Калинов е преподавател във Факултета по журналистика и масова комуникация на Софийския университет "Св. Климент Охридски" и независим експерт към Европейската коми­сия. Магистър по международни отношения с дипломация от Университета в Бирмингам, Англия и доктор по кризисна комуникация. Автор на над 30 публикации в сферата на стратегическата комуникация и комуникацион­ния мениджмънт.


Други книги от Политика

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация