КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>
Книги за йогаАкушерство и гигекологияАнатомия и патоанатомияАнестезиологияБиологияБиохимия и патобиохимияВътрешни болестиГенетика и генетични болестиГастроентерологияГериатрична МедицинаДерматология и венерологияЕндокринологияЗдравен мениджмънтИмунологияИнфекциозни болестиКардиологияКлинична лабораторияЛатински езикМедицина на бедствените ситуацииМикробиологияКниги за ароматерапия и етерични маслаНеврологияНефрологияНеврохирургияОбща медицинаОбщопрактикуващи лекариОнкологияОртопедия и травматологияОфталмологияОбществено здравеПаразитологияПатологияПедиатрияПулмологияПсихология , психотерапия, психоанализаРентген - Образна диагностикаРевматологияСпешна медицина и интензивни грижиаСпортна медицинаСестрински грижиСоциална медицинаСъдебна медицинаСексуална медицинаТоксикологияТрудова МедицшнаУНГ - ОториноларингологияУрологияУчебници за мед. студентиФармакология, фармакотерапияФизиология, патофизиологияФизиотерапия, рехабилитация, ерготерапияХематологияХепатологияХистология, ембриология ,цитологияХирургияХигиена и мед. екологияХимия
ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

Творческите предизвикателства на Критическата психология II част

Творческите предизвикателства на Критическата психология II част

 
АвторСъставител Людмил Георгиев
Каталожен №1346
ISBN978-954-07-5299-0
Година2021
Размер14 х 21 см.
КорицаТвърда
Страници526
НаличностВ наличност
Цена
28,00 лв.

Описание

Тази книга е продължение на „Творческите предизвикателства на Критическата психология“ от 2017 г., с която бе обявено раждането на Българската школа на Критическата психология. Вторият том е посветен на 60-годишнината на основателя на школата проф. Людмил Георгиев и в него е разширен както нейният състав, така и географията й.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Проф. д.пс.н. Людмил Георгиев е преподавател в СУ „Св. Климент Охридски“, ръководител на катедра „Социална, организационна, клинична и педагогическа психология“, на магистърска програма „Социална и криминална психология“. Автор е на десет книги и множество студии и статии.

Проф. д-р Аряна Мучай е преподавател по социална психология и ръководител на катедра „Педагогика и психология“ в Университета в Тирана, Албания. Докторант на проф. Людмил Георгиев.

Доц. д-р Виктор Добрев е преподавател по военна психология, лидерска подготовка и философия в НВУ „Васил Левски“. Докторант на проф. Людмил Георгиев, автор на три книги и на редица студии и статии.

Доц. д-р Бойчо Бойчев е завършил философия в СУ „Св. Климент Охридски“ през 1983 г. Преподава философия и философски науки във ВСУ „Черноризец Храбър“. Автор е на три книги и множество студии.

Д-р Ивана Младенова-Бочев е родена в Република Сърбия, доктор по психология от СУ „Св. Климент Охридски“. Автор на редица публикации и участник в престижни научни форуми. В момента е училищен психолог.

Доц. д-р Ивайло Лазаров преподава философски и психологически дисциплини във ВСУ „Черноризец Храбър“. С изследователски интереси и публикации в сферата на критическото философстване и феноменологията.

Олга Стойнева е докторант по социална психология (психология на религиите) в СУ с тема „Терапевтични функции на молитвата в православието“ и с научен ръководител проф. Людмил Георгиев.

Проф. д-р Сашо Йовановски е преподавател в Скопския университет „Св. св. Кирил и Методий“, Република Северна Македония. Автор на поредица статии, студии и доклади от множество научни конференции.

Гл. ас. д-р Пламен Минчев е доктор по социална психология и преподавател в СУ „Св. Климент Охридски“. Докторант на проф. Людмил Георгиев. Член на Международното общество „Ерих Фром“.

Д-р Калоян Атанасов е доктор по социална психология в СУ „Св. Климент Охридски“. Докторант на проф. Людмил Георгиев. Психолог в държавната администрация, преподавател и автор на редица публикации.

Анелия Димитрова е докторант в СУ „Св. Климент Охридски“ с научни ръководители проф. Людмил Георгиев и покойния проф. Павел Александров и с дисертация на тема „Оптимизъм и песимизъм в огледалото на удовлетвореността от живота“. Работи в БНР като журналист.

Валерия Ружина е докторант по социална психология в СУ „Св. Климент Охридски“ с научен ръководител проф. Людмил Георгиев и с тема на дисертацията „Съвременното повествование: отвъд изчерпания смисъл на съдържанието“. Има интерес към света на трансформативните наративи.


Други книги от Психология , психотерапия, психоанализа

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация