КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

Укроти ума си

Укроти ума си

 
АвторДон Макферсън
ИздателствоСиела
Каталожен №1226
ISBN9789542836186
Година2021
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници204
НаличностВ наличност
Цена
15,90 лв.

Описание

В период, когато случаите на депресия и тревожност достигат рекордно високи нива, "Укроти ума си" е тук, за да постави негативните мисли под контрол. Работещи техники за справяне с безпокойствието, повишаване на увереността и по-качествен живот.

Изпитвате ли тревога? Стресът и безпокойството замъгляват ли съзнанието ви? Кога е последният път, когато се наспахте наистина добре?

Авторът на книгата "Укроти ума си", Дон Макферсън, работи с елитни атлети от повече от двадесет и пет години, а системата, която е създал, им помага да подобрят спортните си резултати и да се преборят със страховете си. Използвайки неговите десет "инструмента", всеки може да се пребори с ежедневните тревоги, да подобри качеството на съня си и да повиши увереността си.

Промяната няма да се случи с магическа пръчка, но Дон Макферсън ни показва, че ако се научим да визуализираме своите цели и разбием пътя си към тях на малки стъпки, можем да постигнем почти всичко. Достатъчно е да укротим ума си.


Други книги от Самоусъвършенстване

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация