КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

Как да спрем да отлагаме

Как да спрем да отлагаме

 
АвторПетър Лудвиг, Адела Шикер
ИздателствоGrant Cardone
Каталожен №1460
ISBN9786199199114
Година2022
Размер15 х 15 см.
КорицаМека
Страници266
НаличностВ наличност
Цена
25,90 лв.

Описание

Познавате ли чувството, когато не можете да започнете работа по някоя важна задача? Отлагате ли нещата, дори когато искате да ги направите? Опитвате ли се да се убедите да направите нещо, но не успявате да действате?

Това е отлагане. В книгата си Петър Лудвиг ще ви помогне да отговорите точно на този въпрос - Как да спрете да отлагате и да заживеете пълноценен живот?

Въз основа на най-новите изследвания, книгата "Как да спрем да отлагаме" синтезира над сто научни труда, за да създаде програма, която се основава на начина, по който мозъкът ни действително работи. Помагайки ни да разберем точно защо се случва отлагането и как мозъка ни реагира на мотивацията и самодисциплината, книгата предоставя на читателите знанието как да преодолеят вечното отлагане.

Авторът Петър Лудвиг показва, че превъзмогването на отлагането е нещо повече от мъдра стратегия за управление на времето - то е от съществено значение да развиете чувство за цел и да започнете да водите по-щастлив и пълноценен живот - всичко това подкрепено от осем ясни, достъпни инструмента, които можете лесно да приложите в ежедневната си рутина.


Други книги от Самоусъвършенстване

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация