КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

Обичай себе си такa, сякаш животът ти зависи от това

Обичай себе си такa, сякаш животът ти зависи от това

 
АвторКамал Равикант
ИздателствоКръгозор
Каталожен №1207
ISBN9789547714458
Година2021
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници192
НаличностВ наличност
Цена
16,00 лв.

Описание

"Създадох практиката "Обичай себе си" в опит да се спася. Имах късмет, че проработи. Това, което не очаквах, бе моето прераждане. Начинът, по който тя промени живота ми. Затова реших да я споделя с вас. Започнете и вие - заради себе си. Заради самото преживяване. Направете го заради хората, които обичате.

Направете го, в каквото и да вярвате. Използвайте това ръководство, за да обикнете себе си истински и дълбоко - със същата сила, с която бихте се борили за живота си, ако висите от скала и се държите само с върха на пръстите си. Вие сте човешки същества и любовта ви е заложена. А когато обичате себе си, животът също ви обича."
Камал Равикант

Още с публикуването си "Обичай себе си така, сякаш животът ти зависи от това" става бестселър. Хора от цял свят са благодарни за споделеното от Камал Равикант и смятат, че книгата му е изключително ефективна и помага за справяне със стрес, загуби, отчаяние, негативни мисли. Редица лекари я използват с голям успех при пациентите си, които страдат от тревожност и депресия.

В настоящото издание Равикант я допълва с точни указания и очертава четири основни практики, които съчетават физически, умствени и духовни упражнения.

Това са практиките:

  • ментален цикъл;
  • медитация;
  • огледало;
  • един въпрос.

И предлага конкретни стъпки за лесното усвояване на всяка една от практиките и за създаване на ритуали и нови ментални цикли, които изместват старите вредни убеждения. Практиките на Камал Равикант сътворяват магия в живота ни.

А ние - независимо кои сме и какво се случва с нас, трябва да направим единствения верен избор - избор в полза на самите нас - да обичаме себе си. И да разберем простата истина - само чувството за собствената ни стойност ни прави истински щастливи.

Камал Равикант е роден в Индия, но още като малък пристига с майка си и брат си в САЩ. Получава бакалавърска степен по икономика и биология от университета в Рочестър. Бил е пехотинец в армията на САЩ.

Става предприемач и инвестира в редица компании от Силициевата долина. Чест гост е на тв и радиопрограми, където говори по финансови, инвестиционни, житейски, духовни теми. Най-много му харесва да пише книги, които променят живота на хората, и е автор на няколко заглавия.


Други книги от Самоусъвършенстване

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация