КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

Наръчник за оцеляване на младия учител

Наръчник за оцеляване на младия учител

 
АвторТомас Гаро
ИздателствоКалоянов
Каталожен №1188
ISBN9786197623017
КатегорияПедагогика
Година2021
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници130
НаличностНяма наличност
Цена
12,00 лв.

Описание

Ти си млад преподавател, който знае какво е Zoom, tiktok и "брато", но едва оцелява в джунглата от "опитни" учители и "будни" тийнове?! Ти си учител от 30 години, вещ си в занаята, но използваш речник на новите думи след среща с 9А клас?! Ти никога не си чел книга, но усещаш, че е време да го направиш?! А може би си един от хилядите читатели, които имат гореща нужда от свежо и забавно четиво?! Това е твоята книга!

Почти автобиографично, писателят Томас Гаро ни среща с млад учител, героят в неговите разкази и ни въвлича в невъзможните житейски ситуации на сблъсъка преподавател-ученик.

Книгата е заредена с много хумор, но носи и добавена стойност от поучителни заключения, които се четат между редовете. Как протича електронното обучение, какво се случва с часовете на класа, има ли кралица на бала и участват ли учителите в конкурси, на тези и още много други въпроси - отговор сред усмихнатите страници на книгата.

Забранено за хора без чувство за хумор!


Съдържание

Класен
Седмица първа като учител
Тройка
Миша
Господин и госпожа
Обич
Ванго
Единство
Жижи
Час на класа
Обучение
Жоржи
Сбъдната мечта
Дежурство
Ловкам те
Любовни трепети
Награда
Матура
Бал
Електронно обучение



Други книги от Педагогика

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация