КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

5000 златни рецепти за вашето здраве - част 1

5000 златни рецепти за вашето здраве - част 1

 
ИздателствоБлиц
Каталожен №817
ISBN9789549238969
КатегорияХранене
Здраве
Година2016
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници128
НаличностВ наличност
Цена
6,00 лв.

Описание

В продължение на години "Доктор" публикува изпитани читателски рецепти, благодарение на които много хора намериха цяр за болежките си. През всичкото това време екипът на вестника поддържаше връзка с хиляди свои читатели, които имаха нужда от консултация по една или друга рецепта. Този огромен интерес към нетрадиционната медицина, хилядите благодарствени писма, които затрупваха редакцията, провокираха у нас идеята да създадем тази уникална енциклопедия, в която да съберем на едно място изпитаните от народа ни рецепти.

Целта на това издание е да предложи на нашите читатели възможността между пет хиляди рецепти да намерят тази, която е тяхната надежда, техният прозорец към света на здравето. Тази, която ще им помогне да преодолеят болката, да си върнат самочувствието и да се радват на дълъг и щастлив живот. Вестник "Доктор" е единственият в България, който дава възможност на своите читатели да общуват помежду си, разменяйки си собствени, нетрадиционни методи за лекуване.

В първата част от "5000 златни рецепти за вашето здраве" ще намерите рецепти от "А" до "К".


Други книги от Хранене

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация