КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

Нагласа за резултати

Нагласа за резултати

 
АвторАлександър Николов
ИздателствоВдъхновения
Каталожен №707
ISBN9786197342246
Година2018
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници100
НаличностВ наличност
Цена
12,90 лв.

Описание

Как да настроиш мозъка си за бързо постигане на твоите цел.

В тази книга Александър Николов показва стъпките и стратегиите, които той лично е приложил и които са му помогнали да трансформира своя живот - от това да изпитва страх да предприема нови начинания и до това да изгради печеливш 6-цифрен бизнес с много свободно време. Тези стратегии са помогнали на стотици хора - клиенти в неговите коучинг програми и участници в неговите семинари - да удвоят бизнеса си за рекордно кратко време и да променят живота си, изживявайки мечтите си.

В книгата "Нагласа за резултати" Александър показва всички стратегии, които са част от неговия всекидневен начин на живот. Съветите му са приложими не само в бизнеса, но и за всички други сфери на живота. Александър е изградил книгата като практически наръчник, с който стъпка по стъпка и вие да направите промени и да настроите мозъка си така, че да ви движи към вашите големи цели и да живеете живота си пълно и в изобилие.


Други книги от Популярна психология

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация