КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

Практическа аюрведа. Изчерпателен наръчник за здрав живот

Практическа аюрведа. Изчерпателен наръчник за здрав живот

 
АвторАчаря Балкришна
ИздателствоИзток-Запад
Каталожен №604
ISBN978-619-01-0068-3
Година2017
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници408
НаличностВ наличност
Цена
25,00 лв.

Описание

Всеки от нас иска да се радва на добро здраве и дълголетие. Как обаче можем да станем по-жизнени и енергични? Има ли средство за подмладяване на тялото и за балансиране на ума?

Според Аюрведа "здравето е свещено право". Тази древна лечебна система ни дава познания за това какво поражда болестта и как можем да се изцелим. Целта на Аюрведа е да съхрани здравето на здравия човек и да излекува болестите на болния.

Като прочете "Практическа Аюрведа", човек лесно може да разбере основната си конституция, заболяванията, от които страда, и ефективните методи за тяхното изкореняване. Целта на тази книга е да бъде максимално достъпна и в същото време изчерпателна.

Тя дава основни познания за състоянието на организма, храненето, начина на живот и здравето. Днес милиони хора умират преждевременно поради безброй заболявания, за които се предписват скъпи и излишни лекарства, правят се ненужни операции, назначават се сложни и скъпоструващи изследвания и се провеждат болнични лечения.

Всичко това отдалечава обикновения човек от истинското изцеление. След като усвоят знанието и информацията, споделени в тази книга, хората ще бъдат способни да се избавят от ужасите, на които са подлагани в името на лечението. Така те ще бъдат достатъчно подготвени, за да си помогнат сами. Аюрведа не е просто наука, която ни дава познание за лечение чрез билки, а е всеобхватно ръководство - философия, която води към здрав живот.


Други книги от Книги за лечение чрез аюрведа

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация