КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

Аюрведа. Енциклопедия стъпка по стъпка

Аюрведа. Енциклопедия стъпка по стъпка

 
АвторСара Лай
ИздателствоХомо футурус
Каталожен №600
ISBN9786197047370
Година2014
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници408
НаличностВ наличност
Цена
20,00 лв.

Описание

Аюрведа е просъщствувала повече от 5000 години и има собствена философска система за начина, по който си взаимодействат умът и тялото. Това е и основата на нейния възглед за предотвратяването и лечението на болестите.

Тя използва комбинация от диета, природни лечебни средства, начин на живот, техники с полагане на ръце, както и медитация, и принципи за "мъдър живот", които кореспондират с философията на йога, за да запази телата и умовете здрави, да лекува всяка болест, която се появи и да предложи дълъг живот в добро здраве.

Някои възразяват, че практиките на древната източна философия е много трудно да се вградят в модерния забързан и напрегнат живот. Тази книга опростява и концентрира аюрведическото учение, с което помага да се впише мъдростта му във всекидневния живот. 


Други книги от Книги за лечение чрез аюрведа

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация