КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

Козметичен и лечебен точков масаж - Самоучител по акупресура

Козметичен и лечебен точков масаж - Самоучител по акупресура

 
АвторД-р Георги Гуторанов
ИздателствоГуторанов
Каталожен №522
ISBN9789545072116
Година2008
Размер13 х 20 см.
КорицаМека
Страници224
НаличностВ наличност
Цена
12,00 лв.

Описание

"Козметичен и лечебен точков масаж" от д-р Георги Гуторанов е първото и най-популярно печатно ръководство за прилагане теорията и практиката на класическата традиционна медицина в услуга на профилактични и лечебни проблеми в козметиката.

От практическа гледна точка авторът прави своя оригинална номерация на най-често употребяваните за целта точки, позволяващи прилагането им и за лечебен точков масаж.

Богатият практически и учебен опит на автора в областта на рефлексотерапията, пречупен през дългогодишната му реализация като клиницист-невролог, му позволява да определи редуциран, но убедително твърд диапазон на лечебния точков масаж (акупресура).

Настоящото ръководство е полезно за специалисти и достъпно за всички любознателни читатели.

За автора:
Д-р Георги Гуторанов е дългогодишен клиницист специалист-невролог и като такъв защитава докторат през 1974 г. Специализира акупунктура в Китай, Италия, Куба, Мексико, САЩ и през 1990 г. защитава докторска теза по електроакупунктура при Международния университет по комплементарна медицина в Коломбо (Шри Ланка), към който е избран за асоцииран професор.


Други книги от Акупунктура и лечебни масажи

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация