КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>
Книги за йогаАкушерство и гигекологияАнатомия и патоанатомияАнестезиологияБиологияБиохимия и патобиохимияВътрешни болестиГенетика и генетични болестиГастроентерологияГериатрична МедицинаДерматология и венерологияЕндокринологияЗдравен мениджмънтИмунологияИнфекциозни болестиКардиологияКлинична лабораторияЛатински езикМедицина на бедствените ситуацииМикробиологияКниги за ароматерапия и етерични маслаНеврологияНефрологияНеврохирургияОбща медицинаОбщопрактикуващи лекариОнкологияОртопедия и травматологияОфталмологияОбществено здравеПаразитологияПатологияПедиатрияПулмологияПсихология , психотерапия, психоанализаРентген - Образна диагностикаРевматологияСпешна медицина и интензивни грижиаСпортна медицинаСестрински грижиСоциална медицинаСъдебна медицинаСексуална медицинаТоксикологияТрудова МедицшнаУНГ - ОториноларингологияУрологияУчебници за мед. студентиФармакология, фармакотерапияФизиология, патофизиологияФизиотерапия, рехабилитация, ерготерапияХематологияХепатологияХистология, ембриология ,цитологияХирургияХигиена и мед. екологияХимия
ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

Организационно поведение

Организационно поведение

 
АвторДебра Л. Нелсън и Джеймс Камбъл Куик
ИздателствоИзток-Запад
Каталожен №514
ISBN978-6199-01-0019-5
Година2017
Размер17 х 24 см.
КорицаТвърда
Страници856
НаличностВ наличност
Цена
70,00 лв.

Описание

С пленяващата книга на Нелсън и Куик можете да изучавате проактивно не само понятията и теориите, които засилват управлението на човешкото поведение на работното място, но и как да практикувате тези умения.

Тя ясно демонстрира как теориите и изследванията на организационното поведение се прилагат в компаниите днес с ангажиращи илюстративни случаи, смислени упражнения и примери, представящи шест нови, фокусиращи вниманието компании, които веднага ще разпознаете, включително „Форд“, „Нетфликс“, „Дайсън“ и др.

Книгата е базирана както на класическите изследвания, така и на най-авангардното научно мислене. Актуалните примери от всякакъв тип организации отразяват днешните най-нови тенденции. Инструментите за самооценяване и другите интерактивни възможности за учене ви позволяват с напредването на работата в курса да се развивате както като отделни хора, така и като важни сътрудници в днешните организации.

НОВИТЕ СЪВРЕМЕННИ ТЕМИ ОТРАЗЯВАТ ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВАТА НА ДНЕШНИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ. Новият материал е с растящо значение в днешния свят на бизнеса, например комуникация с помощта на новите технологии и социалните медии. Всички аспекти на книгата отразяват най-новите проблеми и развитието във водещите организации днес.

ДИАЛОЗИТЕ ЗА РАЗНООБРАЗИЕТО УЧАТ КАК ДА СЕ РАЗРЕШАВАТ КОНФЛИКТИ.

Рубриката осигурява кратки обяснения с провокиращи мисленето въпроси за обсъждане, за да дадат искра на разговорите за някакъв аспект на разнообразието, свързан със съдържанието на главата.


Други книги от Академична психология

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация